Kajakklek i basseng!

15. februar kl. 19:00 - 21:00
Fellestur, Padletur, Kajakk, Lek, Bassengtrening
DNT ung Troms, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å øve så kameratredningene dine blir enda sikrere? Få til verdens raskeste egenredning? Klare siste halvdel av eskimorulla? Eller helt enkelt se om kajakkpadling er noe for deg? Da er dette rette plassen :)

Vi har fått midler fra ExtraStiftelsen, som gjør at vi kan leie bassenget på Stakkevollan. Det gjør vil vi gjøre hver tredje fredag i måneden, gjennom høsten og vinteren. Dette er også mulig, siden vi får låne kajakkene til Tromsø Havpadleklubb, som allerede ligger i hallen.

Hver økt er fra klokka 19 til 21, og DNT ung stiller med kajakkinstruktører.

Her er oversikt over datoene vi har reservert bassenget. Har du lyst til å ta initiativ til ei trivelig samling i etterkant, ikke nøl med å ta kontakt med Mia på turlagskontoret. Har du ideen, tar DNT ung gjerne regninga! Aktivitetene vil bli oppdatert fortløpende.​

• Fredag 19. oktober
  • Fredag 16. november
  • Fredag 18. januar
  • Fredag 15. februar
  • Fredag 15. mars

Møt gjerne opp fem minutter før, og senest presis klokka sju. For når vi går inn låses ytterdørene, så det er dessverre ikke mulighet til å komme senere.

Dette trenger du å ta med:

• Badetøy
  • Neseklipe og svømmebriller eller dykkermaske
  • Håndduk, såpe og shampo

Aktiviteten er gratis! Det er også åpent for de som ikke er medlemmer av DNT ung til å bli med, men dersom det blir veldig mange, har medlemmer førsteprioritet. .

Vil du være med?

Meld deg på her på nettsida!

PS. Det koster bare 205 kroner å bli medlem av DNT ung, dersom du er mellom 13 og 18 år.  Er du eldre, koster det 340 kroner i året. Du melder deg enkelt inn HER

Kajakklek i basseng!