Bålturlaget tar turen til Charlottenlund

Fellestur

Dato
4. september 2018 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Rolig, Samvær, Uteliv, Bålkos
Arrangør
Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du blant de som ikke liker å løpe over de høyeste fjellene - eller kanskje kan du det ikke? Eller kanskje liker du best å bare være ute, og helst foran et bål du bare kan stirre inn i mens tankene flyr. Da er dette turlagsgruppa for deg!

På initiativ fra Helene Lockertsen har Troms Turlag opprettet et eget Bålturlag for de som har lyst på korte turer i sakte tempo og hyggelig samvær med andre voksne, ute i naturen, rundt et bål.

Også for deg som er ny i Tromsø, eller Norge og kanskje ikke så vant til å gå på tur, er dette en fin mulighet til å prøve. Her kan du bli kjent med nye mennesker.

Tirsdag 4. september går Bålturlaget fra Skoglyst til Charlottenlund. Turen er cirka en kilometer tur/retur. Buss 26 går fra Fredrik Langes gate i sentrum og til Skoglyst. Du kan også møte oss på Charlottenlund dersom du ønsker det.

Turledere er Helen Lockertsen og Kjersti Bakken, de kjennes på sine røde refleksvester.

Ha gjerne med en liten sekk med sitteunderlag, litt mat og drikke, en ekstra genser og eventuelt regntøy og lue, skjerf, votter. Ingen påmelding, bare kom!

Bålturlaget tar turen til Charlottenlund

Er du blant de som ikke liker å løpe over de høyeste fjellene - eller kanskje kan du det ikke? Eller kanskje liker du best å bare være ute, og helst foran et ...

Kontaktinformasjon:

  • Helene Lockertsen
  • Tlf. 90918552