Velkommen til Kom deg ut-dagen på Rundvannet!

Bli med på en flott kom-deg-ut-dag ved Rundvannet på Tromsøya søndag 4.september!

Vi stiller med natursti for små og store, hvor vi trekker flotte premier i etterkant. I tillegg kan vi fortelle om Barnas Turlags aktiviteter og planer for høsten. Vi har også mange turtips for nærturer med barn.

Vi samarbeider med Forum for natur og friluftsliv Tromsø (FNF) denne søndagen, for Kom deg ut-dagen sammenfaller med starten på Friluftslivets uke i Troms. På denne dagen vil det derfor også være andre friluftsorganisasjoner som Tromsø Jeger og fiskeforening, Ishavskystens friluftsråd, Naturvernforbundet, Kulingen 4H, Tromsøya Speidergruppe, KFUK-KFUM-speiderne, FNF og Nordøya Bydelsråd til stede for å presentere sine aktiviteter. Det vil bli arrangert trimbingoløype, fisking, spikking, kreative oppgaver, naturforskning, smaksprøver mm. i regi av de andre organisasjonene.

Alt er gratis! Turbo anbefaler at du tar med deg formiddagsmaten din, for med mange aktiviteter å prøve er det fort gjort å bli sulten.

Arrangementet er mellom klokka 12 til 15 - velkommen! :-)

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Velkommen til Kom deg ut-dagen på Rundvannet!

Bli med på en flott kom-deg-ut-dag ved Rundvannet på Tromsøya søndag 4.september! Vi stiller med natursti for små og store, hvor vi trekker flotte premier i etterkant. I tillegg kan ...