Premieutdeling 5 turer med turbo -BT Senja.

Arrangement

Dato
29. oktober 2018 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Konsert, Premieutdeling, 5turermedturbo
Arrangører
Barnas Turlag Senja, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Ikke gå glipp av høstens store begivenhet -premiering av årets flinke Turboer og Superturboer. Den finner sted på Nordborg Ungdomsskole, inngang ved tidligere Extra, Storgata 51. Det blir boller og saft, og feiring av alle flotte turboer og superturboer. 

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne. Registrering innen 15.oktober. Alle må registreres med navnet som skal stå på diplomet, og om ungen er Turbo eller Superturbo. Registreringsark for kodene lastes ned, og taes med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant. 

Takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar, og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse. 

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen, kan det være vi får lyst til å bruke dem i markedsføringssammenheng, som publisering på våre nettsider, facebook o.l. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal brukes, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon: