Solfest ved Eidhuken - velkommen tilbake til sola, og et nytt og herlig turår 2019

20. januar kl. 11:00 - 14:00
Fellestur, Fottur, Barn, Sosialt På Tur, Familieaktivitet, Aking, Utpåtur, Grilling, Velkommentilsola
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Velkommen til SOLA, og et nytt herlig turår 2019!!!

Solfest på Eidhaugen ved Eidhuken søndag 20. januar 2019 fra kl.11.00.

Barnas Turlag Tromsø inviterer alle små og store turfolk, både medlemmer og ikke-medlemmer på SOL-fest ved Eidhuken.

Det er mulig å komme seg til Eidhuken både fra Kaldfjord, parker ved Kaldfjord skole, eller fra Åsland/Storelva siden.

På grunn av MYE og deilig nysnø er det ikke gått opp sti dit som er egnet for å gå til fots, hverken fra Kaldfjord eller Åsland/Storelva. Vi anbefaler ski eller truger! Beregn også noe mer tid enn normalt for å komme seg dit for små føtter.

Alternativ 1: Parker ved Skihuset og følg lysløypen sørover og ta av mot Eidhaugen fra høyeste punkt på lysløypen opp for Åsland feltet. Følg nytråkket skispor fra dette høyeste punkt på lysløypen opp og over Edhaugen og helt frem til Eidhuken, som ligger vest for toppen. Det er ca. 1,3 km å gå i lysløypen fra Skihuset til der man tar av mot toppen av Eidhaugen. Og ca. 600 m. videre frem til Eidhuken. Totalt blir dette en tur på ca. 2 km. en vei. Om dere ikke har bil, ta buss nr. 42, alternativ 425, og stå av på Storelva bussholdeplass, og gå derfra opp til Skihuset, ca. 300m.

Alernativ 2. Parker ved Eidhaugen barnehage. Dette er korteste vei/distanse til Eidhuken. Gå opp til lysløypen herfra (kort å gå). Følg da lysløypen noen få 100 meter nordover før dere tar av mot toppen av Eidhaugen fra høyeste punkt på lysløypen opp for Åslandfeltet. 600 m. herfra til Eidhuken. Følg ellers samme skispor som for alternativ 1 frem til Eidhuken. Totalt blir dette en tur på ca. 1 km en vei.

Alernativ 3: Parker ved Kaldfjord skole. Løypen opp til Eidhuken er ikke merket. Gå mot høyspenten. Eidhuken ligger rett bakom høyspenten. Det er kort (ca. 900 m.) å gå til Eidhuken herfra, men også brattere. Usikkert om det er gått opp skispor herfra.

Ta med akebrett, ski, miniski, rumpeakebrett ... . IKKE rattkjelke. Egen drikke (gjerne noe varmt) og noe å grille. Gode varme klær, og selvfølgelig godt humør:)!

Barnas Turlag fyrer opp i grillen og ordner med bål. Og spanderer gratis solboller på alle!

Meld deg og dine på, slik at det blir solboller nok til alle.

Påmeldingsfrist: Senest innen fredag 18.01.

Hilsen turlederene

Tine og Trond Mikkelsen, med gode hjelpere: Mads, Rasmus, Iben, Mille og huskyen Mira.

PS. Det koster bare 130 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Velkommen til SOLA, og et nytt herlig turår 2019!!! Solfest på Eidhaugen ved Eidhuken søndag 20. januar 2019 fra kl.11.00. Barnas Turlag Tromsø inviterer alle små og store turfolk, både medlemmer og ...

Turledere:

• Tine Mikkelsen