Avlyst Snøhuletur til Piggtindskaret

Voksne, Ungdom
Fellestur, Skitur, Snøhule, Dntungtroms, Piggtindskaret
DNT ung Troms
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vått vær

Da er det igjen klart for DNT ungs årlige snøhuletur med snøhuleekspert Jan Thomas Schwenke til Piggtindskaret! Å sove i en egenprodusert snøhule er en helt fantastisk opplevelse og dette bør oppleves minst én gang i livet! Nå har du virkelig muligheten til å lære hvordan den perfekte snøhula kan bygges!

Dato for denne turen er satt til helga 23.-24. februar. Lørdag morgen setter vi kursen mot Piggtindskaret, og vi regner med å være tilbake søndag formiddag. Det er ca 3-4 km på ski inn til der vi skal lage snøhule (og kanskje til og med en iglo?). MEN! Dette er noe vi skal avgjøre sammen på et lite planleggingsmøte, torsdag 21. februar kl 1800 på Turlagskontoret (Kirkegata 2). Her vil vi og avtale oppmøtetid- og sted for samkjøring lørdag.

Det anbefales å følge pakkelista for vinterturer, som kan finnes HER! Man trenger ikke nødvendigvis alt til denne turen, men dette kan vi også snakke om på planleggingsmøtet. Det er viktig å ha gode ski å gå i fjellet med, og feller kan være veldig lurt å ha. DNT ung har også to pulker det går an å bruke, om noen har lyst til å prøve å gå med pulk (noe som er kjempegøy!).

DNT ung Troms spanderer middag lørdag kveld og noe godt, men annet snacks og frokost må du stå for selv :) I tillegg trenger vi tilgang på bil, som om du har bil/muligheten til å kjøre si ifra til turleder! Har du spørsmål - bare å ta kontakt!

Maks. antall deltakere: 10 (kan endres hvis stor pågang)

Nedre aldersgrense er satt til 15 år. Påmeldingsfrist: 20. februar 2019, og medlemmer av DNT har førsteprioritet.

Har du andre spørsmål eller noe du lurer på? Ta kontakt med turlederne!

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Snøhuletur til Piggtindskaret

• Marie / Torbjørn