AKETUR med DNT ung Troms!

Fellestur

Dato
1. mai kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aketur, Dntungtroms
Arrangør
DNT ung Troms
Dette arrangementet er over!

Rot frem akebrettet fra garasjen og bli med på en heidundrandes aketur med DNT ung Troms! Aking er noe av det morsomste man kan gjøre om vinteren, men med årene ser det ut til at det går litt i glemmeboksen... Derfor har DNT ung Troms lyst til å friske opp barnsdomsminnene med en aketur!

For å gjøre det ekstra gøy har vi også lyst til å vise oss frem til turistene som kommer på besøk til byen. Derfor er planen å gå opp til Bønntuva, og ake ned derfra via Fløya og til Fjellheisen!

Selvfølgelig har vi bestilt sol og blå himmel, så da kan det være lurt å ha med solbriller og solkrem i sekken. Noe å ake på er også et must (helst noe som kan bæres på/i tursekk), samt varme klær og gjerne et skift votter! Ta med termos, drikkeflakse, matpakke og sitteunderlag - DNT ung spanderer snacks!

Passer for alle som er ung til sins, men helst innafor 13-26 år.

Oppmøtetid og -sted: Oppmøte ved Ishavskatedralen kl. 1000. Vi går derfra og opp til Bønntuva via Sherpatrappa, Fjellheisen og Fløya.

Kontaktinfo til pårørende: Dette må vi ha på alle aktiviteter i regi av DNT ung - selv om vi håper vi aldri får bruk for det. Skrive det inn når du melder deg på!

 

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Rasmus Fossen Nordal