DNT ung Challenge Ski Edition

Fellestur

Dato
4. mai 2019 kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Challenge, Drømmeskitur, Dntungtroms
Arrangør
DNT ung Troms
Dette arrangementet er over!

Nytt av året prøver DNT ung Troms seg på noe de ikke har gjort før: DNT ung Challenge Ski Edition! Ikke bare skal vi gå på ski, men vi skal gå LANGT på ski. Er du én av de som ofte tenker at "Hva?! 35 km på ski på én dag?? Det er ikke mulig."? Vel, nå skal vi gjøre det mulig - sammen!

DNT ung Troms inviterer alle skiglade (og ikke fullt så skiglade..) til langrennstur! Vi skal ta bussen til Snarbyeidet og derfra gå på ski HELE veien tilbake til Tromsø! Denne turen går i flott natur som kanskje kan virke som en ekstra motivator. Pauser tar vi på de tre DNT-hyttene vi går innom - Trollvassbu, Nonsbu og Skarvassbu.

Dette passer for alle mellom 13 og 26 år, såfremt du er i form til å gå 35 km på ski uten for store vanskeligheter. Inkluderer både oppover- og nedoverbakker, så dette blir en tur der både utholdenhet og stødige bein er godt å ha.

Ta med en sekk med matpakke, kald og varm drikke, snacks, varme klær, sitteunderlag, ekstra votter og lue. Husk skismørning, solbriller og solkrem. DNT ung spanderer bussbilletten til Snarbyeidet og litt snacks underveis! 

Kontaktinfo til pårørende: Dette må vi ha på alle aktiviteter i regi av DNT ung - selv om vi håper vi aldri får bruk for det. Skriv det inn når du melder deg på!

Spørsmål? Ta kontakt med turleder!

NB! Foreløpig dato - mulig endring!!

 

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Marie Aas Westvik