Klatring på Solneset skole

9. desember kl. 17:00 - 19:00
Arrangement, , Inneklatring
Barnas Turlag Tromsø
Dette arrangementet er over!

Klatring på Solneset skole (Hamna)

Med utstyr lånt fra Hamna klatreklubb kan barna komme sammen med en ledsager for å bruke klatreveggen i gymsalen. Dere trenger ikke ha klatra før, da opplæring blir gitt. Det er en forutsetning at de voksne er med og selv sikrer barna når det klatres.

Turledere:  Lene og Jan

Ta med: Gymtøy

Oppmøtetid og -sted: Vær på plass til 1700 for felles gjennomgang.

Pris: Det er gratis å være med på aktiviteten.

Påmelding: Via påmeldingsfunksjonen på nett. Vær nøye når du går gjennom prosessen. Det er bare barna som skal meldes på. Unngå at du selv tar opp en av plassene.

Deltakerbegrensning: Plass til 12 barn.

PS. Det koster forresten bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på aktiviteter i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!

Klatring på Solneset skole

Klatring på Solneset skole (Hamna) Vi arrangerer klatring for barna på Solneset skole den 9. desember fra kl. 1700-1900. Med utstyr lånt fra Hamna klatreklubb kan barna komme sammen med ...

Turleder:

• Jan Trondsen