Juleavslutningstur

Fellestur

Dato
15. desember 2018 kl. 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Pølse, Bål, Grilling
Arrangør
DNT ung Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT ung Troms inviterer til en juleavslutningstur i Tromsø-området for å takke for dette året og få julefølelsen. 

Vi tar en tur med grilling av pølser på bål, kakao og annet digg. Slapp av, senk skuldrene og la julefølelsen komme på tur.

Hvor:

Vi finner et koselig område i Tromsøs nærområde, enten det er på øya, Kvaløya eller Fastlandet. Det er mange fine gapahuker som gjør seg som fine turmål.

Når:

Vi møtes på turlagskontoret klokka 13.00 og kan regne med å være tilbake rundt 1800. Det er fullt mulig å møte oss andre steder, og kan du bare være med litt så går det også fint.

Passer for:

Denne turen passer for alle som har lyst på koselig tur i skogen med førjulsstemning. 

Ta med: Trenger ikke noe annet enn en sitteplate og varme klær. Vi ordner med resten

Pris: Gratis!! :D

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Juleavslutningstur

DNT ung Troms inviterer til en juleavslutningstur i Tromsø-området for å takke for dette året og få julefølelsen.  Vi tar en tur med grilling av pølser på bål, kakao og annet ...