Hundekjøring ved Senja Husky Adventure!

Fellestur

Dato
17. mars kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Barn, Vinter, Hundekjøring
Arrangør
Barnas Turlag Senja
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Senja inviterer til hundekjøring ved Senja Husky Adventure

https://www.senjahusky.no/

på Vesterfjell (Ottemoen 73) søndag 17.03.2019 fra kl 10-14. Det blir mulighet å prøve hundekjøring. Senja Husky Adventure har også et telt der de kan fyre i ovnen, der barn og voksne som venter kan være. Det blir bål, og mulighet til å varme mat dere tar med. Passer best for barn fra tre år og oppover. 

Det er begrenset antall plasser, og invitasjonen går i første omgang til medlemmer i Barnas turlag. Barna må altså være medlem for å være med. Vi åpner for påmelding 20. februar, dette blir også annonsert på facebooksiden vår (Barnas Turlag Senja). 

Velkommen! 

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse. Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Jorunn Nygaard