Hyttetur til Altevasshytta

Fellestur

Fra dato
22. mars kl. 18:00
Til dato
24. mars
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Barn, Hyttetur, Vinter,
Arrangør
Barnas Turlag Senja
Turområde
Indre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fra 22.03.til 24.03.2019 inviterer Barnas Turlag Senja til hyttetur til Altevasshytta. Altevasshytta er enkel å komme til med kort vei fra parkeringsplassen (150m). På lørdagen planlegger vi å bygge snøhule og forhåpentligvis kan noen av oss overnatte der. 

Oppmøte øverst på parkeringsplassen ved Altevatnet 18.00 fredag 22.03. Det vil imidlertid være mulig å komme senere også, gi i tilfelle beskjed slik at vi kan komme i møte fra hytta.

Bruk vedlagt utstyrsliste når turen skal forberedes: 

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/turistforeningen/files/bdb2b2ab74bc3a5b62bbf371c798cfc20ea350b4.docx

Spørsmål om utstyr? Spør en av turlederne. 

Fredag vil vi bruke på hytta for å bli litt kjent og lære litt om snøhulebygging. Lørdag drar vi ut på tur og bygger snøhule(ne). Vi håper på godt vær, men tenker uansett lunsjen ute. Området vi skal grave i ligger ca. 1 km fra hytta i slakt stigende terreng. 

Det vil være mulig å overnatte på hytta, men de som ønsker det kan altså ligge i hulene vi bygger. Det anbefales! 

Denne turen har et øvre tak på 20 deltakere.

 

 

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Hyttetur til Altevasshytta

Fra 22.03.til 24.03.2019 inviterer Barnas Turlag Senja til hyttetur til Altevasshytta. Altevasshytta er enkel å komme til med kort vei fra parkeringsplassen (150m). På lørdagen planlegger vi å bygge snøhule ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Øivind Ruud Kringstad
  • Stine-Marie Henriksen