Hyttetur til Altevasshytta

Fellestur

Fra dato
29. mars kl. 18:00
Til dato
31. mars
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Barn, Hyttetur, Vinter,
Arrangør
Barnas Turlag Senja
Turområde
Indre Troms (se kart)

 

Fra 29.03.til 31.03.2019 inviterer Barnas Turlag Senja til hyttetur til Altevasshytta. Altevasshytta er enkel å komme til med kort vei fra parkeringsplassen (150m). På lørdagen planlegger vi å bygge snøhule og forhåpentligvis kan noen av oss overnatte der. 

Mer info kommer. 

 

 

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Hyttetur til Altevasshytta

  Fra 29.03.til 31.03.2019 inviterer Barnas Turlag Senja til hyttetur til Altevasshytta. Altevasshytta er enkel å komme til med kort vei fra parkeringsplassen (150m). På lørdagen planlegger vi å bygge ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Stine-Marie Henriksen
  • Øivind Ruud Kringstad