Har du lyst å lære mer om vær og værtegn?

Arrangement

Dato
14. februar kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Skyer, Nedbør, Vær, Høytrykk, Lavtrykk, Værtegn, Pålandsvind, Fralandsvind
Arrangører
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Hvordan blir været? Et ofte stilt spørsmål når vi skal på tur. Vi finner værvarslet på nett, men forstår vi egentlig hva meteorologene prøver å fortelle oss?

Barnas Turlag Tromsø arrangerer sammen med Sjur Wergeland fra Meteorologisk Institutt i Tromsø en temakveld om "vær og værtegn" på Meteorologisk Institutt i Tromsø torsdag 14.februar kl.18:00  til ca kl 20:00.

Sjur Wergeland forteller at: "....... jeg kommer til å snakke om en mix av: Pålandsvind/fralandsvind, høytrykk, lavtrykk, værkart, værradar, skyer (også som værtegn), nedbør,t ekstvarsler, lokalkunnskap og selvfølgelig yr.no. Og ellers alt dere måtte lure på og ha spørsmål om (spørsmål er bra!). Vel møtt skal dere være!"

Denne temakvelden er tilrettelagt for barn fra 6 år og oppover - skolebarn!

Barnas Turlag spanderer noe å drikke/bite i, i løpet av kvelden - velkommen:)!

Meld deg og dine på via "meld deg på" på nett. HUSK å melde alle på i ditt følge, ellers blir det rot med antall påmeldte.

Vi sees på Meteorologisk Institutt, i det store møterommet i kjelleren!

 

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Dersom vi tar noen fine bilder fra dette arrangement, kan det være vi ønsker å bruke dem i markedsføringen av Barnas Turlag og kommende aktiviteter. Dersom du ønsker å reservere deg fra dette - gi beskjed til turleder.

Har du lyst å lære mer om vær og værtegn?

Hvordan blir været? Et ofte stilt spørsmål når vi skal på tur. Vi finner værvarslet på nett, men forstår vi egentlig hva meteorologene prøver å fortelle oss? Barnas Turlag Tromsø ...

Kontaktinformasjon:

  • Kato Nilsen
  • Tlf. 99 58 30 01