Fjellskitur i Indre Troms

3. mars
Fellestur, Skitur, Hytte, Indre, Fjellski, Dntungtroms
DNT ung Troms
Dette arrangementet er over!

DNT ung Troms arrangerer fjellskitur fra hytte til hytte i Indre troms.

Datoen er satt, men hvilke hytte og rute vi velger er ikke satt. Planen er en liten tur inn til hytta på fredagen, en litt lengre og fin dag ute på lørdagen, kanskje til en ny hytte? På søndagen så vender vi snuten tilbake og går tilbake til bilene etter noen timer utendørs slik at vi kommert tilbake i god tid.

Her har vi flere muligheter, men det kan være aktuelt med både turer i Rostadalen - Dividalen - Altevass. Har du lyst til å være med på tur så er det bare sette av datoen og melde deg på så vil det komme mer informasjon.

Det er fortsatt kaldt i Troms på vinteren så det er viktig å ha med nok klær og det forventes at deltagerne er vant til å gå på ski.

Priser:

Ikke medlemmer 300

Medlemmer: 100

Prisen dekker to middager og noe snacks underveis. Deltagerne tar med egen frokost og lunsj.

Ved spørsmål eller forslag er det bare å ta forbindelse med turleder

Fjellskitur i Indre Troms

OPPDATERING: Det blir tur fra lørdag til søndag. Vi inn til Dividalshytta og spiser god middag. Send melding til 48066149 hvis du vil være med   DNT ung Troms arrangerer ...

Turleder:

• Torbjørn Birkenes