Toppturer på Senja

31. mars
Fellestur, Skitur, Senja, Senjabu, Aktivitet Topptur, Brattskikjøring
DNT ung Troms
Dette arrangementet er over!

DNT ung Troms har gleden av å invitere til vårens kuleste tur! Har du tenkt at toppturer er sinnsykt gøy, men at det ikke er noe som slår god gammel hyttestemning? Da er vår toppturcamp til Senjabu den perfekte kombinasjonen. Vi bor på en koselig hytte og går på topptur i et helt fantastisk fint område.

Dato: 29-31 Mars

Passer for: Alle som har gått toppturer før og synes dette er utrolig kult, eller har tilsvarende erfaring. På grunn av vedvarende stor skredfare kommer vi til å velge kun trygge fjell ;) Det er likevel en krevende tur så tidligere kunnskaper må påberegnes.  Aldersbegrensning 18-30 år.

Ta med: Vi bor inne på hytte så du trenger kun turtøy, skift og skredutstyr (spade, søkerstang og sender/mottaker). Har du ikke er det mulig å låne på turlagskontoret. Detaljert pakkeliste kommer, men det er krav om randonne, telemarkski, splitboard eller snowboard med truger. Fjellski og langrennsski er ikke mulig på denne turen. Se ellers DNT sin pakkliste for vinterfjellet for gode tips til ting som kan være greit å ha med https://www.dnt.no/artikler/turtips/7098-pakkeliste-for-vinterturen/

Oppmøte er i utgangspunktet på Senjabu, men vi ordner med samkjøring i så stor grad som mulig. Det er sikkert mange fra Tromsø, men vi vil veldig gjerne ha med dere som også kommer utenfra så det er fullt mulig å plukkes opp underveis eller møte direkte på Senjabu.

Pris: For medlemmer av DNT ung koster det 150 kroner. For ikke-medlemmer er det 300 kroner ekstra.

Turleder er Torbjørn Birkenes :)

PS. Det koster bare 210 kroner å bli medlem av DNT dersom du er under 18 år. Er du mellom 19 og 26 år koster medlemskapet 350 kroner.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. DNT arrangerer turer etter evne og turleder har muligheten til å avvise deltagere som ikke har forutsetning eller tilpasset utstyr for turen. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Toppturer på Senja