Dagskurs skred for ungdom

23. mars kl. 08:00 - 19:00
Kurs, Skredkurs, Dagskurs, Dagskursskred
DNT ung Troms, DNT fjellsport Troms

Toppturer er en utrolig spennende og populær måte å komme seg ut på. Likevel er det mer utfordrende å ta egne vurderinger og bedømme hva man kan og ikke kan gjøre på en trygg måte når man legger ruta selv. Derfor har vi gleden av å arrangere til et Dagskurs Skred. Kurset er for ungdomsmedlemmer mellom 13-26 og skjer i tilknytning til Tromsø

Hvis du tenker at dette høres helt rått ut så er det bare å melde seg på. Dette er en uhøytidelig påmelding da vi enda er litt i planleggingsfasen. Det gjør at sted og dato ikke er helt sikkert enda. Men planen akkuratt nå er å arangere dette i LYNGEN! Nordens fjelleldorado! Kan også røpe at vi har fått støtte fra Bjørnstad stiftelsen for å kunne arrangere dette kurset så billig som mulig og det vil bli en veldig, veldig liten egenandel, om i det hele tatt. Vi lager finner også en ordning som gjør at transport skal bli så billig som mulig så dette er virkelig årets mulighet.

Høres det aktuelt ut og du vil ha beskjed om når og hvor kurset blir så bare meld deg på så sender vi deg en mail når ting starter å bli klart.

PS: Det er en deltakerbegrensning på kurset så det er førstemann til mølla. Men siden det er så mye som er usikkert så er det en sjanse for at han før deg på lista kanskje ikke kan så sett deg bare opp også sees vi kanskje

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Dagskurs skred for ungdom