Natt i naturen og turbotur til Halsvarden.

Fellestur

Fra dato
31. august kl. 11:00
Til dato
1. september kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sandstrand, Telttur, Havutsikt
Arrangør
Barnas Turlag Senja

I år faller Kom-deg-ut dagen og Natt-i-naturen på samme helg, og vi planlegger telttur til vakre Heimstesanden på Sør-Senja, kombinert med Turbotur til Halsvarden. 

Oppmøte lørdag 31.august kl 11 ved Vardheim bygdehus. Vi går herfra til Halsvarden. Dette er en turbotur som bør passe også for mindre barn. Vi planlegger felles lunsjpause på toppen. 

https://ut.no/turforslag/111656013/halsvarden

Etter turen drar vi videre til Hofsøya, der vi går ut til vakre Heimstesanden, der vi overnatter, i telt eller under åpen himmel. Hver familie tar med mat og drikke til lunsj og frokost, vi ordner felles mat til middag lørdag, som vi tilbereder ilag.

Ved behov for å låne utstyr, har Barnas Turlag Senja noe utstyr til utlån (som telt, primus, liggeunderlag), ta kontakt med turleder ved behov. 

Felles opplegg avsluttes søndag formiddag, men det er mange muligheter i området, blant annet å gå utover Dronningsstien, Stangnesfjellet kan man gå til, eller bare henge på stranda. Dette blir opptil hver enkelt familie. 

Turen har påmelding, og både barn og voksne må melde seg på. 

Pakkeliste kommer. Velkommen med på tur! 

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jorunn Nygaard
  • Tor-Erling Nygaard