TURLEDERSAMLING for ALLE!

For første gang skal Troms Turlag arrangere turledersamling for hele medlemsforeningen, og det blir midt i fylket - på gamle Solhov folkehøgskole på Lyngseidet. Lokasjonen, samt at vi er tidlig ute med datoene håper og tror vi gjør at flest mulig kan være med. For her er alle inviterte - både ferske og erfarne turledere, fra alle lokallag og turgrupper - alle som inviterer på turer og kurs gjennom Troms Turlag - eller som gjerne vil gjøre det.

I løpet av helga blir det både tur og gode måltider - men viktigst av alt er at det blir faglig påfyll! Det blir samlinger for Barnas Turlag, DNT ung, Fjellsport, Veterangruppa/Aktiv i 100, og turkomiteen/lokallagene. Dette blir en super møteplass hvor både ferske og rutinerte turledere kan utveksle erfaringer, og også knytte kontakter for framtidig samarbeid

Her er foreløpig program:

Fredag 11. oktober.

Ferger går fra Breivikeidet klokka 16:50, 17:40 og 18:30 – oppfordrer til ferge 17:40.
(Temmelig nøyaktig 40 minutters kjøring etter fartsgrensa fra Ishavskatedralen. Regn med litt ekstra!)

20:00 Velkommen, i storsalen
20:30 – Middag
21:30 – QUIZ!

Lørdag 12. oktober:

08:00 – Frokost
09:00 –Tale fra styret
10:00– kaffe og mingling
10:30  –Sherpa er svaret på alt!
12 Vaffel-lunsj. Med matpakke.
13:00-16:00 -  Turer etter ønske
17:00 - Matpåfyll: brødskiver.
17:30 – 19:00 – Møteplass/samlinger i grupper/komiteer/turgrupper/lokallag.
20:00 – Middag

Søndag 13 .oktober:

08:30 – Frokost
09:30: Info fra turlagskontoret og DNT sentralt
10:00 - Paneldebatt i storsalen: Hvilket turlag vil Troms Turlag være?
12:30 – Lunsj

Retur, turer og hjem :) Ferge 13:25, 15:05.
(Ganske nøyaktig 25 minutter kjøretid fra Solhov til fergeleiet på Svensby)

Pris: Gratis! Både overnatting og mat. Det eneste dere må stå for selv er transporten til Solhov.

Troms Turlag har som mål å fremme et enkelt, aktivt, sikkert og miljøvennlig friluftsliv og å informere om landsdelens natur og muligheter  for friluftsliv -  og frivillige turledere er selve grunnlaget for aktivitetene, så denne helga fortjener dere! Vi har fått støtte fra Troms Fylkeskommune til turledersamlinga, og av Samfunnsløftet til prosjektet "Oppgradering av turledere".

Meld deg på allerede nå!

Hilsen arrangementskomiteen - bestående av Caroline Haug som er styreleder i DNT Fjellsport Troms, Geir Bye og Christine Smith-Simonsen fra turutvalget i Troms Turlag, Lene Bækkevold fra DNT ung Troms, Elin Abelsem fra Barnas Turlag Tromsø og Mia Kanstad Kulseng, ansatt på turlagskontoret.

TURLEDERSAMLING for ALLE!

Kjære turledere - velkommen til faglig påfyll, god mat og turledersamling! Sett av helga 11. til 13. oktober! For første gang skal Troms Turlag arrangere turledersamling for hele medlemsforeningen, og ...