Avlyst Hagle- og rifleskytekurs for ungdom - i samarbeid med NJFF Troms

18. august kl. 16:00
Kurs, Temakurs, Hagleskyting, Småviltjakt, Njff
DNT ung Troms
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Har du lyst til å bli en bedre skytter, bli med på oss på kurs! Denne gangen med både hagle og rifle, på Setermoen.

Takket være støtte fra Troms fylkeskommune, har vi inngått samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund i Troms: Vi ønsker enda flere ungdom skal bruke naturen!

Derfor arrangerer vi nå et eget kurs - kun for ungdom. Det er ikke nødvendig å ha jegerpøven for å delta her. Sett av helga  16. til 18. august og bli med på ett spennende og lærerikt skytekurs.

Kurset er både teoretisk og praktisk, men selvsagt aller mest praktisk. Lørdag vil kurset gi deg gode kunnskaper om skyting med hagle på bevegelige mål og innføring i ulike grener i konkurranseskyting med hagle. Du vil også få kyndig hjelp til tilpassing av din egen hagle. Søndag er fokus på rifleskyting med jaktrifleinstruktør.

OBS! Senere i høst inviterer vi på kurs i småviltjakt. For de mellom 14 og 16 år, som ikke har jegerprøven, er dette haglekurset en forutsetning for å kunne delta. De som har jegerprøven trenger ikke nødvendigvis ikke dette kurset, men det er en fordel om dere er med ;) Alle over 16 år som vil være med på småviltjaktkurset må ha tatt jegerprøven. HER er lenke til jegerprøvekurs i høst.

Overnatting: Overnatting på Setermoen leir i nær tilknytning til skytebanen. Det er mulig å ankomme fredag kveld, selv om kursstart er lørdag.

Mat og bespisining: Hver enkelt sørger for tørrmat til frokost og lunsj. Vi organiserer felles middag, som spleiselag lørdag kveld.

Utstyr: De som har egen hagle eller rifle tar med denne.  NB! Husk regler for transport og oppbevaring av våpen. Ta med det du trenger av klær og utstyr til å være ute på skytebanen, samt utstyr for overnatting.​

Aldersgruppe: Kurset er rettet mot ungdommerer i alderen 14-26 år.

Sted: Kurset gjennomføres i sammarbeid mellom NJFF Troms og Bardu JFF på Setermoen..

Påmelding: På nettsidene til DNT ung Troms. Maks 15 deltakere, minnimum 6.

Pris:  kr. 300,- for medlemmer av NJFF og DNT ung. Kroner  700,-  for ikke-medlemmer. NJFF-medlemmer som ikke er medlem av DNT kan ta kontakt med Anders, for å få rabattkode.
Kursavgiften dekker kursmateriell, skudd og duer for hele samlingen.

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.