Bli med til Gammelhuset i Skipsfjorden

6. september kl. 15:15
Fellestur, Fottur, Helgetur, Hyttetur
Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Avreise med bil fra K1 fredag 6. september, seinest klokka 15.30  for å rekke til Hansnes der vi tar ferga over til Vannøya, avgang kl.16.45. Vi tar med bilene over og kjører til Hamre der vi parkerer. Herfra går vi på merket sti over til Skipsfjorden, ca. 2 – 3 timers gange til Gammelhuset, Troms Turlags overnattingssted i Skipsfjorden. Her vil vi ha base, og vi kan ta en tur i området på lørdag. Hvor vi går, er avhengig av været. Er det fint, kan vi gå på Kvalkjeften eller på fjellryggen mellom Skipsfjorden og Slettnes og følge den helt ned i sjøkanten på Skotallneset. Herfra er det en formidabel utsikt både vestover, nordover mot storhavet og østover mot Nord-Fugløya og Arnøya.  Hvis det ikke er fjellvær, kan vi ta en tur opp gjennom dalen, eller vi kan gå i fjæra til Skotallneset. Mulighetene til å utforske Skipsfjorden er mange. Søndag kan det også bli en liten tur for å gjøre seg mer kjent i et område som ikke mange av oss har besøkt tidligere. Vi returnerer så til bilene og kjører til ferga og videre til Tromsø.

Kart: 1535 II Helgøy og 1635 III Karlsøy (Kartverket) eller Turkart Karlsøy (Ugland)

Økonomi:

• transport kr.300 pluss fergebillett (242 kroner per bil med tromskortet),
  • overnatting, se oppdatert prisliste her
  • felles middag to dager der vi spleiser på utgiftene.
  • deltakeravgift kr. 200 kommer i tillegg for ikke-medlemmer i Troms Turlag, ingen deltakeravgift for medlemmer.

Påmeldingsfrist: 1. september, maks åtte deltakere.

Påmelding til Lisbeth Johannessen på mobil 452 29 729.

Turleder: Frank Giæver Larsen 979 80 861

Bli med til Gammelhuset i Skipsfjorden