Fellestur til Sarves Alta Klatrepark

14. september kl. 08:00
Voksne, Barn
Barnas Turlag Nordreisa
Dette arrangementet er over!

Vi møtes bak Imo forretningssenter kl. 08.00 (parkeringsplassen mellom banken, Storslett Skole og Bios) på Storslett sentrum. Turen til Alta blir med minibuss- husk å melde på både barn og voksne da det er begrenset antall seter i bussen.  Bussavgang kl 8.15.

Minimumshøyde er 120 cm. Det er tillatt med maks 1 voksen pr barn, og hver voksen kan ha med maksimalt 3 barn.  Alle barn må ha en ansvarlig voksen med- den voksne må ikke klatre men må følge med fra bakken. Selvfølgelig er det fullt lov for de voksne også å klatre. Maksvekt er 120kg inkludert klatresele (den veier knappe 2 kg)

Beregnet ankomst til Sareves Alta er litt etter 11 så man kan spise litt før vi slipper inn kl 11.30. Vi blir her målt og veid før vi får ut seler og samtlige må gjennom obligatorisk sikkerhetsopplæring. Deretter blir det fri klatring i alle de spennende løypene.  De minste 120-140 cm har 2 løyper mens de over 140 cm har ytterligere 4 løyper til disposisjon. Totalt er det 10 ziplines i parken.

14.30 er det felles tacobuffet i klatreparken. Buffeen er inkludert i turprisen, vann er tilgjengelig men annen drikke må den enkelte selv kjøpe.

Mett og gode er det klart for en økt til før parken stenger kl 17.00. Seler leveres, kanskje lurt å spise litt matpakke og så er det hjemreise ca kl 17.15.

Pakkeliste

• Egnede klær og sko til klatring (ikke for vide flagrende klær, men lette å bevege seg i)
  • Klær til dårlig vær
  • Ekstra skift til hjemturen om du har blitt våt
  • Matpakke og drikke. Tacobuffe midt på dagen inngår.

Pris: Egenandel kr 300. Medlemmer har førsteprioritet. Etter påmeldingsfristen 8. september åpner vi opp for eventuelle ikke-medlemmer. NÅ ER TUREN ÅPEN OGSÅ FOR IKKE-MEDLEMMER.

PS. Det koster bare 130 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

NB! Alle som skal klatre må ha fylt ut egenerklæringsskjema, det finner du via linken på hjemmesiden til Sarves Alta helt nederst på siden.

Mer info om klatreparken: https://sarvesalta.no/klatrepark/

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.