Premieutdeling 5 turer med Turbo i Balsfjord

15. oktober kl. 17:00
Arrangement, Festival, 5turermedturbo, Premieutdeling
Barnas Turlag Balsfjord, Troms Turlag

Turbo lover premier, diplom og medlajer!

Sted og dato er ikke satt ennå, men alle som melder seg på før dette er klart vil få melding når dette er fastsatt.

Husk å ta med kode-arkene.

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne. Registrering innen 15. oktober.
Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Gratis for medlemmer av DNT, 100 kroner for IKKE-medlemmer.
Alle påmeldte som ikke er medlem vil få sendt e-post med kontonummer for innbetaling.

PS. Det koster bare 130 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Hjertelig takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Balsfjord

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Balsfjord! Turbo lover premier, diplom og medlajer! Sted og dato er ikke satt ...