Tur til Indianeren på Vannøya

Fellestur

Dato
24. august 2019 kl. 10:15 - 19:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Vannøya, 5-Topptur, Karlsøy
Arrangør
Barnas Turlag Karlsøy
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med til Indianeren på Vannøya lørdag 24. august! Dette er flott, liten topptur med god utsikt. Indianeren har både benker, bord og kreative figurer satt opp av en lokal kunstner. 

Vi møtes ved stistart, på høyresiden av veien mot Torsvåg ca. 5 km fra krysset mot Burøysund kl. 10.15 (samkjør gjerne hvis mulig) og går sammen mot toppen. På toppen tar vi lunsj. Alle tar med egen mat og drikke, men turlederne stiller med noe snakcs. Hvis tid og lyst tar vi turen innom Lanesøyrdagen på returen. 

For de som kommer med ferge fra Hansnes: 

Fra Hansnes kl. 08.35. 

Fra Vannøya kl. 14.10 eller 17.30

Ta med

  • Klær etter vær + litt ekstra. Husk jakke og evt. bukse som tåler vind og vann.
  • Matpakke
  • Godt med drikke.

Husk å melde deg på slik at vi lager nok snacks:-)

Hilsen turlederne Jannicke Johansen og Ingebjørg Tollefsen

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Tur til Indianeren på Vannøya

Bli med til Indianeren på Vannøya lørdag 24. august! Dette er flott, liten topptur med god utsikt. Indianeren har både benker, bord og kreative figurer satt opp av en lokal kunstner.  ...

Kontaktinformasjon: