Avlyst DATO kommer!!! Skøytedisko på Skøytevannet på Storelva

Fellestur

Fra dato
23. november 2019 kl. 17:00
Til dato
14. desember 2019 kl. 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bål, Nordlys, Sosialt På Tur, Mørketur, Skøytefest, Skøytedisko
Arrangører
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Når høst blir til vinter, Kong Vinter har ankommet og det har blitt "naturlig" bra og trygg skøyteis, inviterer Barnas Turlag igjen i år på Skøytedisko på Skøytevannet på Storelva, en lørdag i november - medio desember 2019.

Vi ønsker å gjenta suksessen fra i fjor, og ønsker alle små og store skøyte prinsesser og prinser velkommen på skøyte-FEST!

Mer informasjon vedr. dato kommer etterhvert, når isen er trygg - følg med!

 

Klem fra turledere, Trond og Tine Mikkelsen med gode små og store hjelpere!

 

Barnas Turlag ordner med aggregat til  lyssetting, diskolys, og musikk. Og bål!

Og ikke minst gjør en ekstra innsats for å ordne super skøyteis i forkant av festen. Satser i år på "naturlig" bra skøyteis og ikke snømåking i store mengder!

Ta med: Skøyter,hjelm (alpinhjelm eller sykkelhjelm), sitteunderlag, hodelykt, gode varme klær og ekstra votter, varm drikke og gjerne noe å grille, ..., og festhumør! Ta også gjerne med noen vedkubber til fellesbålet.

For dere som bor på Storelva, Åsland og Kaldfjord, er det lettest å gå! For dere som kjører i bil, er det enklest å parkere ved Kvaløya Videregående skole, Storelvahallen eller Storelva skole. Følg hoved-lysløypen sørover fra Skihuset. Ca 400 m. fra Skihuset tar dere av til høyre (mot vest), og går ca. 100 m. over frosne myrer til dere kommer til "Skøytevannet", som ligger helt nydelig til mellom Kaldfjord/Oladalen og Storelva, med fantastisk flott utsikt i alle retninger. Kanskje blir også nordlyset å krydre denne kvelden for oss. Om dere tar buss, ta da buss nr. 42, og stå ved Storelva bussterminal, og gå opp til Skihuset.

Velkommen på skøytedisko!

Klem fra Trond og Tine Mikkelsen, turledere. Med gode hjelpere!

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

 

DATO kommer!!! Skøytedisko på Skøytevannet på Storelva

Når høst blir til vinter, Kong Vinter har ankommet og det har blitt "naturlig" bra og trygg skøyteis, inviterer Barnas Turlag igjen i år på Skøytedisko på Skøytevannet på Storelva, en ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tine Mikkelsen
  • Trond Mikkelsen