Bli med DNT ung på hyttetur til Senja med padling

Fellestur

Fra dato
15. november 2019 kl. 16:30
Til dato
17. november 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet Kajakkpadling, Aktivitet Padling, Senja, Senjabu, Aktivitet Topptur
Arrangør
DNT ung Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Utnytt helgen best mulig med et avbrekk fra hverdagen. Bli med til vakre Senja helgen 15.-17. November. Vi reiser fredag ettermiddag slik at det skal være mulig å reise etter skole eller jobb og kommer tilbake søndag kveld. 

Plan for helgen:

Vi møtes på parkeringsplassen på The Edge kl 16.30 fredag ettermiddag før vi tar den drøyt to og en halv time lange turen i retning Senja. Overnattingsstedet for helgen vil være Senjabu, plassert rett ved riksveien. Etter en god middag legger vi slagplan for morgendagen, før vi kryper til sengs.

Lørdag morgen går turen til en av fine toppene Senja har å by på. Gruppen bestemmer sammen hvilken topp vi skal prøve oss på og ser an været. Etter en lang dag ute, står det middag på menyen etterfulgt av litt kortspill. 

Søndag pakker vi oss ut av hytta før vi tar turen til Hamn. Her leier vi kajakker og padler ut til den fine skjærgården. Kanskje sydenfølelsen vekkes av blått hav og hvite strender? Etter en god tur på vannet, kjører vi tilbake i retning til Tromsø og er fremme i god tid til uken begynner igjen. 

Denne turen er åpen for alle, enten du har fått mange toppturer før og padlet, eller ei. Ettersom hytta ligger rett ved veien, er det ideelt å pakke i en duffelbag. Husk også å ta med en dagstursekk. Fullstendig pakkeliste vil bli sendt ut i forkant av turen. 

Prisen på turen er satt til 900,-. Dette inkluderer transport tur/retur Senja, uteleie av havkajakk og tørrdrakt, middag fredag og lørdag, overnatting på Senjabu samt turlederkostnader. Frokost og lunsj dekkes av hver enkelt. Det er kun 8 plasser på hytta, så her er det førstemann til mølla. 

Ikke nøl med å ta kontakt med turleder Marte Raknerud Hoel på telefon 98605533 eller marterh@online.no dersom du har noen spørsmål. 

 

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mellom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye tryggere og triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Bli med DNT ung på hyttetur til Senja med padling

Utnytt helgen best mulig med et avbrekk fra hverdagen. Bli med til vakre Senja helgen 15.-17. November. Vi reiser fredag ettermiddag slik at det skal være mulig å reise etter skole ...