Pendel-tur i Indre Troms

Fellestur

Fra dato
30. april kl. 12:00
Til dato
3. mai kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Skitur, Pendeltur
Arrangør
Troms Turlag
Turområde
Indre Troms (se kart)

Velkommen til en gammel slager; Pendeltur i Indre Troms.  I 4 dager skal vi hygge oss i fjellene i Indre Troms. En skikkelig langhelg. 

Vi deler oss i to grupper hvor vi har ulikt startsted, møtes på fjellet hvor vi bytter bilnøkler og går videre ned til egne biler som den andre gruppa har parkert på sitt startsted. (Altevatn og Frihetsli)

Detaljer: 

Tur 1: Gaskas - Vouma - Dividalen

Tur 2: Dividalen - Vouma - Gaskas

Til denne turen er det fordelaktig å ha flere dager og vi velger  1. mai- helga. Avreise fra Tromsø blir torsdag 30. april med retur hjem søndag 3. mai. 

Detaljer for denne turen kommer vi tilbake til.  Blandt annet er det et spørsmål hvor tidlig vi kan komme avgårde torsdag 30.4   Det vil være en fordel med tidlig avreise for å ikke komme for seint fram til hyttene.  ("Tidlig avreise" er i denne sammenheng seinest 12, og vi håper dette kan passe for alle.) 

Vi legger opp til at begge grupper kommer samtidig til Vouma hvor vi lager felles middag. 

Krav til turdeltaker er at du er fjellvant og i stand til å bære din vinterpakkede sekk med mat i 4 dager og gå vel 60 km på 4 dager.  Med dette som utgangspunkt er turen ment å være et tilbud for alle.  Vi har hele dagen å være ute og det er lyse kvelder.  Velkommen. 

Pendel-tur i Indre Troms

Velkommen til en gammel slager; Pendeltur i Indre Troms.  I 4 dager skal vi hygge oss i fjellene i Indre Troms. En skikkelig langhelg.  Vi deler oss i to grupper ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Alf Iver Kinge
  • Jan Børre Henriksen
  • Tore Brattli
  • Jan Thomas Schwenke