Velkommen til julegrøt ved Turbohuken i Hamna torsdag 12. desember

12. desember kl. 16:00 - 18:30
Fellestur, Fottur, Gapahuk, Julegrøt, Førjulskos
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag

Tradisjon tro inviterer Barnas Turlag til julegrøt med mandel, varmet på bålet i Turbohuken. Grøten er varm fra cirka klokka 16:00, slik at dere kan komme rett fra barnehage, skole og jobb. Viktig: For å få nok grøt til alle må alle som kommer melde seg på før fristen. Erfaringsmessig gjør friskluft at det går unna på grøten, det er derfor lurt å ikke komme på tampen av arrangementet ;) Er vi heldig kommer nissen eller en av hans hjelpere cirka kl 17:00.

Ta med:

• lommelykt/hodelykt
  • sitteunderlag
  • turfat, skje og kopp
  • klær etter vær!

Sett av ettermiddagen til å nyte frisk luft og glede deg til jul sammen med oss. Vi serverer saft, kaffe og pepperkaker i tillegg til grøten.
Har dere allergier som gjør at dere ikke kan spise det vi serverer, er det bare å ta med egen versjon av julekosen (grøt og kasserolle), så kan vi varme det også på bålet.

Pris: Arrangementet er åpent både for medlemmer og ikke-medlemmer. Gratis for medlemmer og kroner 30 for ikke-medlemmer. Men det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag :) Det koster bare 130 kroner i året og det gjør du enkelt på https://troms.dnt.no/medlemskap/.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Ta med ungene og bli med på ei koselig førjulstund i Turbohuken i Hamna!

Har du ikke vært i Turbohuken vår før? Her ser du kartutsnitt som gjør det enklere å finne fram!

Påmelding: Her på nettsidene, senest mandag 3.desember. Husk at vi ønsker fullt navn, alder og bosted på alle deltakerne og de under 26 år i særdeleshet ;)

Velkommen til julegrøt ved Turbohuken i Hamna torsdag 12. desember

Turledere: