TT skitur - gourmet-tur med vinsmaking på Rostahytta 21-23 feb 2020

23. februar kl. 17:00
Troms Turlag
Indre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi starter opp fredag med beregnet avgang fra vinterparkeringa kl 16.00

Det vil serveres en 3-retters middag litt etter ankomst fredag kveld.

Lørdag blir det skitur til Moskanhytta for å bli sulten til en 5-retter med tilhørende viner

Vinforedrag før og under middag blir det også.

Deltagere blir satt i arbeid for å lage deler av maten, og annet arbeid, og vi oppfordrer alle til underholdning under middag, som diktlesing, skrøner, sang eller annet.

Alle må delta i bæring av felles mat og drikke i sekk eller pulk!

Pris for denne moro er kr 1000,00(1250,- for ikke medlem) som dekker fellesmiddager med tilhørende drikke og overnatting. Annen mat/drikke må tas med av den enkelte.

Påmelding starter 1 februar kl 00.00. Husk at du få bekreftelse på mail når du er påmeldt. Ha medlemnummer klart og svar på noen spørsmål ved påmelding.

Ingen refusjon forutenom sykdom, da mat og vin bestilles i god tid før turen. Dette må eventuelt meldes en uke før turen. Plassen kan selges videre av den påmeldte.

Hvis fulltegnet, settes du automatisk på venteliste. Du vil da få beskjed senest en uke før turen om du er med eller ikke.

hilsen turledere Morten, Karoline og Monica

TT skitur - gourmet-tur med vinsmaking på Rostahytta 21-23 feb 2020

Helga 21-23 februar inviterer turlaget igjen på gourmet-tur med vinsmaking på Rostahytta. Vi starter opp fredag med beregnet avgang fra vinterparkeringa kl 16.00 Det vil serveres en 3-retters middag litt ...

Turleder:

• Monica Mikalsen