Avlyst Premieutdeling 5 turer med Turbo i Dyrøy!

Arrangement

Dato
10. november 2020 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Konsert, 5turermedturbo, Premieutdeling
Arrangører
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag , Dyrøy Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Premieutdelinga er ikke avlyst, men utsatt :) Vi inviterer alle Turboer og Superturboer så snart smittesituasjonen tillater det.

Ikke gå glipp av høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer!
For første gang blir det premiering av alle som har gått fem eller flere turer med Turbo i Dyrøy kommune.

Dato: 10. november, mellom klokka 17 og 19 i Nordavindshagen. Vi oppfordrer folk til å møte til ulike tidspunkt spredt innafor hele tidsrommet. Alle får premier, det vil ikke bli tomt og Turbo vil være til stede i hele tida!

Har barnet matallergi? Gi oss beskjed snarest, og helst innen fredag 23.oktober.

Køkultur: Vi ber om forståelse for at det kan bli litt venting i forbindelse med premiehentinga og minner om viktigheten av å overholde metersgrensa fra andre husstander. Det er foreldrene sitt ansvar at ungene overholder meteren til enhver tid.

KORONA: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder. Var du for seint ute for å registrere din flinke turgåer, tar du kontakt med Mia på turlagksontoret: mia.kulseng@dnt.no.

Deltakerlister: Vi har lister over alle Turboer og Superturboer med kontaktinfo, og vil komplettere lista over hvem som følger ungene til premieutdelinga. Registrering av foresatte er derfor ikke nødvendig før ved oppmøte.

Pris: Gratis! Takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med på 5 turer med Turbo!

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne. Registrering innen 15. oktober.
Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Dyrøy!

Ikke gå glipp av høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer! For første gang blir det premiering av alle som har gått fem eller flere turer med Turbo ...

Kontaktinformasjon: