Premieutdeling 5 turer med Turbo i Lyngen

Arrangement

Dato
28. oktober 2020 kl. 17:00 - 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Festival, 5turermedturbo, Premieutdeling
Arrangører
Barnas Turlag Lyngen, Troms Turlag
Turområde
Indre Troms, Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Snart er det tid for å gjenta fjorårets store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Lyngen!
Vi vil markere Lyngens små turgåere. Turbo lover premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer!

Dato:  28. oktober fra klokka 17:00 til 18:30. Alle som er registrerte får tilsendt informasjon med dato, samt påminnelse når datoen nærmer seg.

Sted: Gapahuken på Geitnes.

Deltakerlister: Med tanke på mulig smittesporing, men også fordi vi vil gi alle oppmøtte en bolle og varm drikke, ber vi dere også melde på foreldre og søsken som blir med. Påmeldingsfrist mandag 26. oktober.

Køkultur: Vi ber om forståelse for at det kan bli litt venting i forbindelse med premiehentinga og minner om viktigheten av å overholde metersgrensa fra andre husstander. Det er foreldrene sitt ansvar at ungene overholder meteren til enhver tid.

KORONA: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus

Påmeldingsfrist for Turboer og Superturboer: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder. Var du for seint ute for å registrere din flinke turgåer, tar du kontakt med Mia på turlagksontoret: mia.kulseng@dnt.no. 

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne og hvor mye mat/drikke som skal handles. Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Gratis for alle. Takk til Troms Fylkeskommune!

PS. Det koster bare 135 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Lyngen

Snart er det tid for å gjenta fjorårets store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Lyngen! Vi vil markere Lyngens små turgåere. Turbo lover premier, diplom ...

Kontaktinformasjon: