Avlyst Premieutdeling 5 turer med Turbo i Målselv!

Arrangement

Dato
8. november 2020 kl. 14:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Konsert, 5turermedturbo, Premieutdeling
Arrangører
Barnas Turlag Målselv, Troms Turlag
Turområde
Indre Troms, Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Barnas Turlag Målselv sender alle premier i posten til Turboer og Superturboer!

Nå nærmer det seg tid for høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer!

Tid og sted: På Tømmertjønna 8. november med start klokka 14:00.
Alle registrerte vil få tilsendt oppdatering med dato, samt påminnelse.

Barnas Turlag stiller med med kake, kakao og kaffe. Deltakere tar med egen kopp og evtentuelt mat for å lage på bål.

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder. Var du for seint ute for å registrere din flinke turgåer, tar du kontakt med Mia på turlagksontoret: mia.kulseng@dnt.no.

Deltakerlister: Vi har lister over alle Turboer og Superturboer med kontaktinfo, og vil komplettere lista over hvem som følger ungene til premieutdelinga. Registrering av foresatte er derfor ikke nødvendig før ved oppmøte.

KORONA: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus

PRIS: Gratis for alle. Takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

PS. Det koster bare 135 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Målselv!

Nå nærmer det seg tid for høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer! Tid og sted: På Tømmertjønna 8. november med start klokka 14:00. Alle registrerte vil få ...

Kontaktinformasjon: