Premieutdeling 5 turer med Turbo i Balsfjord

Arrangement

Dato
25. oktober 2020 kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Festival, 5turermedturbo, Premieutdeling
Arrangører
Barnas Turlag Balsfjord, Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Balsfjord! Turbo lover premier, diplom og medlajer!

Premieutdelinga blir søndag 25. oktober klokka 14.00 i Moan barnehage på Storsteinnes. Vi blir ute hele tida, så kle dere for vær og vind. 

Køkultur: Vi ber om forståelse for at det kan bli litt venting i forbindelse med premiehentinga og minner om viktigheten av å overholde metersgrensa fra andre husstander. Det er foreldrene sitt ansvar at ungene overholder meteren til enhver tid.

Deltakerlister: Vi har lister over alle Turboer og Superturboer med kontaktinfo, og vil komplettere lista over hvem som følger ungene til premieutdelinga. Registrering av foresatte er derfor ikke nødvendig før ved oppmøte.

KORONA: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus

Påmelding innen 15. oktober. Var du for seint ute for å registrere din flinke turgåer, tar du kontakt med Mia på turlagksontoret: mia.kulseng@dnt.no.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: 100 kroner for de som ikke er medlemmer av Barnas Turlag Balsfjord. Gratis for medlemmer.
Takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo!

PS. Det koster bare 135 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Balsfjord

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Balsfjord! Turbo lover premier, diplom og medlajer! Premieutdelinga blir søndag 25. oktober klokka 14.00 ...

Kontaktinformasjon: