Premieutdeling 5 turer med Turbo i Nordreisa

Arrangement

Dato
2. november 2020 kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Festival, 5turermedturbo, Premieutdeling
Arrangører
Barnas Turlag Nordreisa, Troms Turlag
Turområde
Indre Troms, Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Da er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Nordreisa! Det blir premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer.

Dato: Mandag 2. november klokka 17.00. Alle registrerte vil få tilsendt både oppdatering med dato, samt påminnelse.

Sted: Gapahuken på Kvænnes, ved nederste parkeringa.

Barnas Turlag Nordreisa byr på varm drikke og pølser og tar gjerne i mot hjelp til organisering. Kan du bistå, ta kontakt med Ingunn Hanssen (ingunn111@hotmail.com)

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder. Var du for seint ute for å registrere din flinke turgåer, tar du kontakt med Mia på turlagksontoret: mia.kulseng@dnt.no.

Deltakerlister: Vi har lister over alle Turboer og Superturboer med kontaktinfo, og vil komplettere lista over hvem som følger ungene til premieutdelinga. Registrering av foresatte er derfor ikke nødvendig før ved oppmøte.

KORONA: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne og hvor mye mat/drikke som skal handles. Påmelding innen 15. oktober. Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.
Foreldre og søsken som skal delta på arrangemente må også melde seg på.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Gratis for alle. Krever påmelding. 
Takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

PS. Det koster bare 135 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Nordreisa

Da er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Nordreisa! Det blir premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum ...

Kontaktinformasjon: