Fjellskitur til Indre Troms

Fellestur, Skitur, Dividalen, Fjellski, Aktivitet Skitur
DNT ung Troms
Indre Troms (se kart)

DNT ung Troms inviterer til fjellskitur i indre Troms. Målet for helgen er Dærtahytta og å utforske fjellene rundt. Turen starter fredag ettermiddag og vi går inn til Dærtahytta. På lørdagen går vi en tur i området med lettere oppakning. På søndagen så rekker vi en kortere tur i området før vi tar turen ned igjen og tilbake til Tromsø. Vi avtaler felles kjøring innenfor smittevernreglene fra Tromsø for de som ønsker det, ellers så kan man møte direkte i Dividalen.

Passer for:  16-29 år, Passer for deg som har gått litt på fjellski før til de som er mer erfarne. Dette er en helg med utforsking av området rundt Dærtahytta og vi tilpasser tempo og lengde på turen underveis.

Pakkeliste: Dette kommer i egen melding senere, men det viktigste er fjellski med feller, hodelykt, sekk, varme klær til å gå på ski og et skift til hytta

Oppmøtetid og -sted: Oppmøtested er i Dividalen, men vi har mulighet til å avtale samkjøring fra Tromsø og fra Bardufoss. Tidspunkt for oppmøte avtaler vi, men satser på 1800.

Pris: For medlemmer 150 kroner. For ikke medlemmer 400. Dette dekker turlederkostnader, overnatting og middager. Frokost/lunsj og evt. kjøring kommer i tillegg.

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Fjellskitur til Indre Troms

Turledere: