Ambassadør og grunnleggende turlederkurs

9. oktober kl. 17:30
11. oktober kl. 16:00
Arrangører
Troms Turlag, Barnas Turlag Tromsø , DNT fjellsport Troms , DNT ung Troms , Troms Turlag

Har du lyst til å bli turleder ? Nå har du sjansen!

Og best av alt: Kurset er gratis, sponset av midler fra Troms Fylkeskommune!

På kurset lærer du mer om DNT, planlegging og organisering av turer, bruk av kart og kompass, mat og drikke på tur, bekledning, utstyr og mye annet.

Kurset er åpent for alle medlemmer av DNT og Troms Turlag og passer for deg som ønsker å være med og ta initiativ og ansvar for turer. Dette er første trinn på turlederstigen og passer uansett lokallag eller turgruppe som du er engasjert i. Neste trinn blir Sommerturlederkurs, som vi tidligst vil arrangere våren 2021 på grunn av koronaviruset.

Kursdatoer:

• Fredag 9. oktober fra klokka 17:30 - ambassadørkurs
  • Lørdag 10. oktober - hele dagen og deler av kvelden
  • Søndag 11. oktober - klokkeslett kommer

Oppmøte på turlagskontoret i byen, hvor det først blir en teoribolk, og etterhvert skal man ut på tur og trene på ting man har lært.

Pris: Gratis, siden du kommer til å stille opp som frivillig i etterkant ;)

Eneste utgiften din er Turlederboka som du får kjøpe på Turlagskontoret til kroner 198.-.
Den kan det være fint å ha lest litt i på forhånd.

Du må ha med deg kompass, linjal og skrivesaker.

Interessert? Meld deg på nå!
Maks 8 deltakere.

Kursholdere: Harald Faste Aas og Anders Lund Eide

Ambassadør og grunnleggende turlederkurs

Har du lyst til å bli turleder ? Nå har du sjansen! 9. til 11. oktober blir det grunnleggende turlederkurs for medlemmer i Troms Turlag. Og best av alt: Kurset er ...