Avlyst Bæretur til Nattmålsfjellet med Barnas Turlag mini!

Fellestur

Dato
23. september kl. 10:30 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tidligkrøkes, Foreldrepermisjon
Arrangør
Barnas Turlag Tromsø
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Onsdag 23. september gjør Barnas Turlag mini et nytt forsøk på bæretur på Nattmålsfjellet på Kvaløya. Denne gangen inviterer Maria Sangvik og miniturleder Ingeborg (9 måneder).

Dette er en fin tur i vakre høstfarger i nydelig terreng, med flott utsikt! Oppmøte ved parkering der stien starter fra Kattfjordeidet-sida klokka 10:30. Vi går oppover mot toppen i rolig tempo og satser på ein lunsjpause underveis. Ta med egen mat og drikke. Lengde på turen blir ca 2,5 til 3 timer inkludert lunsj.

Les mer om Nattmålsfjellet her:  https://ut.no/turforslag/2.4919

Påmelding: Du må melde på både voksne og barn på denne aktiviteten, grunnet myndighetenes krav til smittesporing. Det er ikke mulig å bare møte opp. Påmeldingsfrist tirsdag 22. september.

Værforbehold: Vi gjennomfører bare turen dersom det er trivelig vær også for de små. Så meld deg på - du trenger ikke være redd for å gå fjelltur i vått vær. Alternativ plan er trilletur i lysløypa på Tromsøya med start fra Grønnåsen kirke. Alle påmeldte vil få melding senest tirsdag kveld.

Ta med: Mat og drikke, og klær for anledninga. Antibac og våtserviett er lurt og ta med.

Transport: Oppmodar til å køyre i privatbil pga smittesituasjonen. 

Pris: Gratis og for alle, også ikke-medlemmer.

Vennlig hilsen Maria og miniturleder ingeborg 9 måneder.

Korona: Vi følger DNT sin smitteverninstruks som er utarbeidet i samarbeid med myndighetene. Alle må ta nødvendige, personlige hensyn og personer med symptomer som mulliggjør korona og/eller som er i risikogruppa bes holde seg hjemme. Alle som ikke tilhører samme husstand, skal holde minimum en meter avstand. Deltakere som ikke følger turlederens anmodninger kan bli bedt om å forlate turgruppa. 

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Bæretur til Nattmålsfjellet med Barnas Turlag mini!

Onsdag 23. september gjør Barnas Turlag mini et nytt forsøk på bæretur på Nattmålsfjellet på Kvaløya. Denne gangen inviterer Maria Sangvik og miniturleder Ingeborg (9 måneder). Dette er en fin tur ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Maria Sangvik