Premieutdeling 5 turer med Turbo i Lyngen

3. november kl. 18:00 - 20:00
Arrangement, Festival, Premieutdeling, 5turermedturbo
Barnas Turlag Lyngen, Troms Turlag
Indre Troms, Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi vil markere Lyngens små turgåere. Turbo lover premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer!

NB! Merk dere at registreringsfrista er 15. oktober.

Dato: Onsdag 3. November kl. 18:00
Sted: Ved porten i Øvergården(ved Dyrehotellet).

Vi inviterer til lommelykttur til Stelen. Det blir servering av boller og varm saft/kaffe.

Husk å ta med kode-arkene.

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder. NB! Foreldre og søsken som skal delta på arrangemente må også melde seg på.

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne og hvor mye mat/drikke som skal handles. Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Gratis for alle. Krever påmelding.
Takk til Troms og Finnmark Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo!

PS. Det koster bare 140 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Hilsen frivillige turledere i Barnas Turlag Lyngen og koordinator Merethe Stiberg

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Lyngen

Snart er det tid for å årets store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Lyngen! Vi vil markere Lyngens små turgåere. Turbo lover premier, diplom og ...