Skøyting på Prestvannet

Fellestur

Dato
21. januar kl. 17:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Bål, Skøytetur
Arrangør
DNT ung Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)

Vi tenker å sk(ø)yte i gang en forhåpentligvis aktiv vår med en ettermiddagstur til Prestvannet for å gå litt på skøyter og  kjenne på varmen fra bålet!

Oppmøte ved Prestvannet skole klokken 1700, vi holder på til rundt 2000, men om man enten vil gå litt før eller sitte litt lenger er det også helt i orden :)

Husk å ta med! Ispigger, skøyter, hodelykt, staver kan være en god hjelp, noe å sitte på, noe varmt å drikke og eventuelt også noe å spise. Godt med klær er også å anbefale, å oppholde seg på is oppleves ofte litt kaldere.

Har du ikke skøyter? Sjekk ut TURBO:

https://www.tromso.kommune.no/laan-av-fritidsutstyr-turbo.346724.no.html

Håper å se deg!

 

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Skøyting på Prestvannet

Vi tenker å sk(ø)yte i gang en forhåpentligvis aktiv vår med en ettermiddagstur til Prestvannet for å gå litt på skøyter og  kjenne på varmen fra bålet! Oppmøte ved Prestvannet skole ...

Kontaktinformasjon:

  • Tlf. 94206915

Turleder:

  • Lene Bækkevold