Bading i Bukta!

Fellestur

Dato
26. januar kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Bål, Bade
Arrangør
DNT ung Troms
Turområde
Ytre Troms (se kart)

Vet ikke med dere, men bading i Bukta hørtes skikkelig fristende ut, eller? Vi i DNT ung inviterer til bading i Bukta etterfulgt av mingling og kakao rundt bålet.

Ta med deg badehåndkle, godt mot, noe tørt og varmt å skifte til, noe å spise kanskje og bli med tirsdag 26. januar på en sporty ettermiddagsaktivitet!

DNT ung stiller med kakao og varmt vann!

Håper å se deg!


 

 

 

KORONA/COVID-19: På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen smitteverninstruks for aktivitet som er i tråd med myndighetenes råd om smittevern. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Generelle smittevernsregler skal alltid overholdes. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. 

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

PS. Det koster bare 205 kroner å være medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For de mllom 19 og 26 år koster det 340 kroner. Du melder deg enkelt inn her HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag og DNT ung Troms også selv har et ansvar for å holde sammen med gruppa og å følge turleders beskjeder. Vær en del av gruppa, så blir det mye triveligere på tur!

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av dere skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

 

Bading i Bukta!

Vet ikke med dere, men bading i Bukta hørtes skikkelig fristende ut, eller? Vi i DNT ung inviterer til bading i Bukta etterfulgt av mingling og kakao rundt bålet. Ta ...

Kontaktinformasjon:

  • Tlf. 94206915

Turleder:

  • Lene Bækkevold