Kom deg ut dagen 2021

7. mai kl. 15:00 - 17:30
Fellestur, Fottur, Barn, Bål, Natursti, Komdegut
Barnas Turlag Karlsøy

OBS! Kom når dere har mulighet! Selv om arrangementet starter kl. 15.00, vil det være full rulle, natursti og mat fram til kl. 17.30 :-)

Det blir servert kyllingwok laget på bål og arrangert natursti med premier.

Ta med noe å spise av og med og drikke til dere selv,

Alle har ansvar for å forholde seg til gjeldende smittevernsregler!

Påmelding: Med hensyn til smittesporing, men også for at det skal bli nok mat til alle, må alle melde seg på på forhånd.
På Kom deg ut-dagen er alle velkomne - både medlemmer og ikke-medlemmer. Vel møtt!

Ansvar: Husk at alle deltagere på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn! Turleder har ofte egne unger med, så vær snill å bidra, så får vi alle en fin tur!

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Kom deg ut dagen 2021

Kom deg ut dagen feires i skolefjæra på Hansnes fredag 7. mai fra kl. 15 til kl. 17.30. OBS! Kom når dere har mulighet! Selv om arrangementet starter kl. 15.00, ...

Turledere:

• Ingebjørg Tollefsen