Premieutdeling 5 turer med Turbo i Karlsøy

27. oktober kl. 17:00 - 19:00
Arrangement, Festival, Premieutdeling, 5turermedturbo
Barnas Turlag Karlsøy, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Karlsøy! Turbo lover premier til alle barn som har deltatt, i tillegg til diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer.

NB! Merk dere at registreringsfrista er 15. oktober.

Dato: 27. Oktober
Sted: Hansnes skole, ute og inne.

Vi starter ved gapahuken utafor Hansnes skole med bål og skattejakt. Deretter fortsetter festen inne med middag og premeutdeling. Kanskje kommer Turbo! Ta med klær til å være ute og kopp, bestikk og tallerken til middagen.

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne. Registrering innen 15. oktober. Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo. Meld deg også på dersom du vil ha premie, men ikke kan komme på premieutdelinga. Kommenter i så fall dette i påmeldingen.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Gratis for alle. Hjertelig takk til Troms og Finnmark Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo!

PS. Det koster bare 140 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Hilsen frivillige turledere i Barnas Turlag Karlsøy og koordinator Merethe Stiberg

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Karlsøy

Turledere: