Premieutdeling 5 turer med Turbo i Målselv!

24. oktober kl. 16:00 - 18:00
Arrangement, Konsert, Premieutdeling, 5turermedturbo
Barnas Turlag Målselv, Troms Turlag
Indre Troms, Ytre Troms (se kart)

NB! Merk dere at registreringsfrista er 15. oktober. Dato for premieutdeling er ennå ikke satt, den vil bli sendt på e-post til alle som er registrerte.

Dato: 24. Oktober
Sted: Gapahuken på Olsborg, parkering ved Olsborg Skole

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder. Var du for seint ute for å registrere din flinke turgåer, tar du kontakt med Merethe på turlagksontoret.

PRIS: Gratis for alle. Takk til Troms og Finnmark Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

PS. Det koster bare 140 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Hilsen frivillige turledere i Barnas Turlag Målselv og koordinator Merethe Stiberg

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Målselv!

Nå nærmer det seg tid for høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer i Målselv. NB! Merk dere at registreringsfrista er 15. oktober. Dato for premieutdeling er ...