Premieutdeling 5 turer med Turbo i Senja

Fellestur

Dato
4. november kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Senja, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

Snart er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Barnas Turlag Senja. Turbo lover premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer. 

NB! Merk dere at registreringsfrista er 15. oktober.

Dato: OBS, ENDRET til 4. november
Sted: Grillplassen ved Småslettan skole, Silsand

Årets premieutdeling blir utendørs, som i fjor. Det er ny rekord i antall Turboer som skal ha premie og det er stas! Derfor blir det vanskelig å få det til inne, men vi sikter mot godt vær og et bra arrangement utendørs. 

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder. 

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne. Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant. 

PRIS: Gratis for alle. Takk til Troms og Finnmark Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

PS. Det koster bare 140 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Hilsen frivillige turledere i Barnas Turlag Senja og koordinator Merethe Stiberg

Kontaktinformasjon: