Premieutdeling 5 turer med Turbo i Tromsø! Utsettes grunnet høyt smittetrykk. Ny dato kommer!

11. november kl. 18:00 - 20:00
Arrangement, Konsert, 5turermedturbo, Premieutdeling
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

NB! Merk dere at registreringsfristen er 15. oktober. Dato for premieutdeling er ennå ikke satt, den vil bli sendt på e-post til alle som er registrerte.

Dato: Kommer!
Sted: Utenfor Tromsø Turlags kontor på Prostneset

Pris: 50 kroner for medlemmer. 100 kroner for ikke-medlemmer.
Takk til Troms og Finnmark Fylkeskommune som sponser 5 turer med Turbo

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Var du for seint ute for å registrere din flinke turgåer, tar du kontakt med Merethe på turlagskontoret.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Hilsen frivillige turledere i Barnas Turlag Tromsø og koordinator Merethe Stiberg

Endelig nærmer det seg tiden for høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer i Tromsø! NB! Merk dere at registreringsfristen er 15. oktober. Dato for premieutdeling er ennå ...