Januarkos med refleksløype i Bak-Olsen!

23. januar kl. 12:00 - 14:00
Arrangement, Barneleir, Aking, Refleksløype, Bålkos
Barnas Turlag Tromsø

Et lysglimt i mørketiden!

Det blir bålkos, refleksløype og aking på Bak-Olsen søn den 23.01 kl. 12-14.

Ta med akebrett (håper på snø), hodelykt, noe varmt og drikke og matpakke.

Vi har laget et bål en kan varme seg på i gapahuken, og den som vil kan gå refleksløypa og gjøre ulike oppgaver.

Husk å melde deg på om du vil være med - slik at vi vet hvor mange som kommer:) Du trenger ikke være medlem hos Barnas turlag for å være med på dette arrangementet!!

PS. Det koster bare 130 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Turledere:

• Lene Sandberg