Padletur på Sørlivannet

Fellestur

Dato
13. august kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Padletur, Aktivitet Kano
Arrangør
Barnas Turlag Senja
Dette arrangementet er over!

Velkommen med på padletur med Barnas Turlag Senja! 

Enten du har mye eller lite erfaring med kanopadling vil turen by på spennende "padleterreng" og være en opplevelse for store og små. 

Turen starter ved brua der vei 7856, Bryggerhaugveien, krysser Lakselva, ved Sørlivannets vestside. Vi setter oss i kanoene på elva og padler langs denne til vi når selve vannet. Det gir en rolig start på turen og god mestring før selve vannet. Vindforhold og padleegenskapene i gruppa avgjør hvor langt vi får kommet før vi tar en rast på land et sted med medbragt mat og drikke. Kanskje vil det være mulig å padle ned til Høglivannet også?

Turen skjer lørdag 13. august. Oppmøte ved brua kl. 11.00. Turen vil vare mellom 2,5 til 4 timer, alt etter værforhold og turlyst. 

Vi har sju kanoer tilgjengelig, takk til utstyrsbanken i Senja kommune! I hver kano bør det være to padledyktige, minst én voksen. Om barna ikke er så store er det uproblematisk å ha tre barn og to voksne i hver kano. Alle må ha vest. De yngste barna må stille med egen vest da det er viktig at vesten er tilpasset barnets vekt. 

Turleder er Øivind Ruud Kringstad (okringstad@nlm.no 996 46 803)

Ta med: Mat og drikke, klær etter vær, ekstra skifteklær om noen skulle velte, gjerne vanntett pakkpose til å ha ting i. 

Turen er gratis for alle deltakende. 

Påmelding skjer her på sherpa. 

På grunn av antallet kanoer er det naturlig nok begrensning på antall deltakere på denne turen. Men som nevnt i teksten over vil det være noe fleksibelt hvor mange som kan være i hver kano. 

 

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Øivind Ruud Kringstad