Løp for meg!

3. september kl. 12:00 - 14:00
Annet, , Barneløp
Barnas Turlag Tromsø, Troms Turlag , Barnekreftforeningen Troms & Finnmark

September er måneden med fokus på barnekreft!

Barnas turlag ønsker at alle barn skal få muligheten til å komme seg ut, -også barn og familier som er rammet av kreft. Vi har derfor opprettet et eget barneløp for å støtte opp om forskning på kreft hos barn.

Vil du være med å vise din støtte?

Barnas turlag Tromsø arrangerer i samarbeid med Barnekreftforeningen Troms&Finnmark barneløpet "Løp for meg" på Charlottenlund Lørdag 3. September kl. 12:00.

Du kan løpe så mange runder du ønsker - det blir diplom, medalje og premie til alle deltakere!

Etterpå blir det grilling av pølser og aktiviteter for de som har lyst!

Bli med ut - og løp til inntekt for alle kreftrammede barn i Norge!

Påmeldingsavgiften er på kr. 100,- pr. deltaker og alle innsamlede midler går uavkortet til Barnekreftforeningen.

Du kan melde deg på ved å betale påmeldingsavgift som støtte i vedlagte link: Donate | Barnekreftforeningen

(Husk navn på den som skal delta!)

Velkommen!

PS. Det koster bare 130 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Du trenger ikke være medlem hos Barnas turlag for å delta på dette arrangementet!:)

Løp for meg!

September er måneden med fokus på barnekreft! Barnas turlag ønsker at alle barn skal få muligheten til å komme seg ut, -også barn og familier som er rammet av ...