Padletreff: Pangstart på kajakksesongen!

16. juni kl. 19:00
18. juni
Fellestur, Padletur, Kajakk, Padletreff, Kajakktreff, Workshops
DNT ung Troms, Troms Turlag
Dette arrangementet er over!

DNT ung Troms  inviterer igjen til en skikkelig pangstart på kajakksesongen!

For alle opp til 20 år
16. til 18. juni inviterer vi alle ungdom som er nysgjerrige på kajakk og også de som allerede padler kajakk, til et padletreff på Sommarøy. Her kan du få en ny, frisk friluftsinteresse, møte nye turvenner som har samme interesse som deg, og ikke minst: Få en artig og trygg start på padlesesongen eller kajakkarieren din.
Aldersspennet er for de mellom 13 og 20 år.

Velg blant workshops
Vi samarbeider med Norges Padleforbund og Tromsø Havpadleklubb, og mer enn ti lokale instruktører stiller opp. Det vil bli både grunnkurs og workshopper, så du kan få testet alt fra redningsteknikker, førstehjelp, fisking fra kajakk og eskimorulle. Alle som ikke har våttkort fra før, deltar på grunnkurs hav ung.
Du kan lese mer om det HER

Telt hele helga
Leiren etablerer vi på den nedlagte campingplassen på Sommarøya. Der får vi tilgang til dusj og do. Overnatting blir utendørs, og du må selv stå for telt, liggeunderlag, sovepose og det du trenger til overnatting. Vi ordner mat til lunsj og middag, du tar med det du trenger av drikke og tørrmat til frokost og kvelds. Forslag til pakkliste vil bli sendt de som melder seg på.

Lån utstyr av oss
Du trenger ikke ha eget padleutstyr, DNT ung stiller med tørrdrakter, kajakker, åre og alt annet nødvendig. Alt du trenger er tørre og varme klær. Du trenger heller ikke være DNT-medlem for å delta, men dersom det blir trangt om plassene, vil medlemmer og de under 20 år bli prioritert.

PS. Det koster bare 200 kroner å bli medlem av DNT ung, dersom du er mellom 13 og 18 år.  Er du eldre, koster det 330 kroner i året. Du melder deg enkelt inn HER

Tid: Oppmøte er klokka 19:00 fredag 16. juni. Søndag er vi ferdige rundt klokka 16:00.

OBS! Værforbehold.

Pris: 500 kroner, alt inkludert!
ExtraStiftelsen er med og sponser!

Bli med oss! Påmeldingen åpner 1. juni og ordnes på nettsiden her.

Veiledende antall deltakere er 25 - men det kan endres, avhengig av hvor mange som har eget kajakkutstyr.

Er du kajakkinstruktør og har lyst til å være med og bidra? Parallelt med padletreffet arrangerer vi Norges Padleforbund sin etterutdanningsmodul ledelse UNG, som alle instruktører får. Synes du dette hørtes interessant ut og vil være med og bidra - ta kontakt med Mia på mia.kulseng@dnt.no.

Viktig: ​Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring.

Bilder: Dersom vi tar noen fine bilder på aktiviteten kan det være vi ønsker å bruke dem i markedsføringen av DNT ung og kommende aktiviteter. Dersom du ønsker å reservere deg fra dette - gi beskjed til turleder

Padletreff: Pangstart på kajakksesongen!

DNT ung Troms  inviterer igjen til en skikkelig pangstart på kajakksesongen!  For alle opp til 20 år 16. til 18. juni inviterer vi alle ungdom som er nysgjerrige på kajakk og ...

Turleder:

• Mia Kanstad Kulseng