Trivelig stund rundt bålet

Flere hadde funnet Bålturlaget på nett og stilte opp uten å ha annen kjennskap til oss. Kjempeflott! For i Bålturlaget er det plass til alle :-) Foto: Helene Lockertsen

Bålturlaget har hatt sin andre tur - bli med neste gang!

Denne gang gikk turen til Gutta på Skauen. Der ble det samling rundt bålet av totalt syv personer representert fra fire forskjellige land. Samtalene gikk livlig og på ulike språk - mer eller mindre gebrokkent. Men rundt bålet er det også rom for å tie og bare nyte tilstedeværelsen.  Og å nyte det man måtte ønske å ha av medbragt mat og drikke.

Sjekk programmet til bålturlaget og bli med selv!
Å gå på tur med Bålturlaget krever verken mye utstyr eller fysisk form, her kan alle bli med!

Kaffe og bålkos på Hedmarksvidda - vi skal ha det like koselig!