Tilsynsjobb ledig - for hund og eier

Hundebua på Gappo trenger egne tilsynspersoner - gjerne hundefolk.
Hundebua på Gappo trenger egne tilsynspersoner - gjerne hundefolk. Foto: Troms Turlag

Er du glad i turer i indre Troms sammen med hunden din? Her får du kanskje verdens beste unnskyldning for å ta enda flere turer; Troms Turlag trenger nemlig hjelp på Gappo. 

Nå har du altså sjansen: Det er ledig jobb som hyttetilsyn på hundebua på Gappo i Indre Troms.

 Bli med og bidra til å opprettholde og forbedre Troms Turlag og Den Norske Turistforening sitt fantastiske tilbud med mer enn 550 hytter - 32 av dem i Troms! Nå søker vi etter hundefolk som vil være med og tilrettelegge bedre for hund på hyttene.

Gappo-tunet
Hyttene på Gappo ligger åpent og flott til langs E1-ruta nord i Indre Troms, helt opptil svenskegrensa. Fra Rognli i Signaldalen er det 11 kilometer, cirka tre timers gange. På tunet er det to hytter, samt hundeannekset. Mens det er to sengeplasser her, er det ti senger hver i Gamle Gappo og Nye Gappo.

Fra Gappohytta kan du ta rusleturer i nærområdet eller bruke hytta som overnattingssted på lengre ruter. Et flott alternativ er å følge den merkede ruta til Pältsastugan, Sveriges nordligst beliggende hytte. Dette er en spennende tur som blant annet tar deg over et interessant landskap med høye morenerygger.

 Fra Gappo er det sommermerket rute til Golda hyttene i øst, og til Rostahyttene i sørvest (gjennom Isdalen). Turen gjennom Isdalen er en flott tur. Stien til Paltsa stugen fra Gappo går på toppen av det som er Europas lengste morenerygg, en flott sti med mye utsikt. 

Tilsynsjobben
 Tilsynsjobben består av vedlikehold av ulik art og årlig hovedrengjøring. 

Vi trenger noen som kan være med og ta godt vare på de flotte hyttene våre, og det er en fordel å være litt "nevenyttig" (eller ha nevenyttige folk i sitt nettverk ;) ), da småreparasjoner og praktiske oppgaver er en naturlig del av jobben. 

Tilsynsfunksjonen er ulønnet, men man får dekket faktiske utgifter. Samtidig belønnes jobben med fantastiske naturopplevelser, trivelige folk og godt samhold. 

Ta kontakt!
Hvis du føler at dette er noe for deg må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. For mer info kan du sende en mail til troms@dnt.no, eller ringe oss i våre åpningstider (ons: 12-16, tors: 12-18 og fre:12-16) på telefon 776 85 175. 

Er du interessert? Send din søknad til turlagskontoret; troms@dnt.no
Søkere vil bli innkalt til samtale om oppdraget. 

Vi ser fram til å høre fra deg! :-) 

Nydelig nordlys over Gappo.
Nydelig nordlys over Gappo. Foto: Harald Albrigtsen, NRK

Skrevet av Mia Kanstad Kulseng 8. oktober 2018